Medewerkers:

Dir DannyVanGelder

Meester Danny Van Gelder

Mijn naam is Danny Van Gelder, meester Danny.

Ik ben de directeur van de OLV- Basisschool van Scherpenheuvel.

Het is mijn taak om samen met een veertigtal personeelsleden er voor te zorgen dat het voor ieder hier even fijn wordt op deze school. Samen werken wij aan de uitbouw van het dagelijks schoolleven. De meesten geven les, sommigen werken mee aan het administratief beheer, anderen staan in voor veiligheid, enkelen houden middagtoezicht en anderen staan in voor onderhoud en schoonmaak. Maar wat zeker is, ieder van hen vormt een onmisbare schakel in de organisatie van onze school.

Het is onze zorg om de kinderen die aan ons toevertrouwd worden, in een aangename en uitnodigende omgeving te begeleiden in het leven en het leren. Kortom we willen een school zijn met een héél groot hart voor kinderen!

We willen vooral werk maken van een vlotte samenwerking en een goede relatie met alle participanten; kinderen, ouders, leerkrachten, directie en schoolbestuur. Want schoolmaken is een werkwoord en dat doe je niet alleen.

Indien u de school nog niet kent willen wij u, langs deze weg, vrijblijvend uitnodigen ons een bezoekje te brengen. Dit kan elke schooldag tijdens de schooluren.  Maar het kan ook buiten de schooluren als u een afspraak maakt op het nummer 013/77 20 30 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom!

Danny Van Gelder

Sec LilianeMacquov

Mevr. Liliane Macquoy

Mijn naam is Liliane Macquoy. Ik werk op het secretariaat van de school als administratieve medewerker. Ik ben in de school aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Mijn taak bestaat uit:

• Leerlingenadministratie: allerlei gegevens in verband met de leerlingen bijhouden, gegevens inbrengen in de computer en waar nodig bezorgen aan de verschillende betrokken partijen. Facturen voor de leerlingen maken.
  • Personeelsadministratie: Bijhouden van personeelsgegevens, invullen, opsturen of doorzenden van formulieren voor verschillende instanties.
  • De algemene boekhouding verzorgen en de facturen betalen.
  • Andere administratieve en ondersteunende taken zoals telefoon aannemen, fotokopieën maken, documenten klasseren, brieven opstellen, enz…

Sec AdrienneLemmens

Mevr. Adrienne Lemmens

Hallo, ik ben Adrienne. Sinds 1982 werk ik in deze school als administratief medewerkster. Ik verzorg de administratie voor het onderhoudspersoneel en ook een deel van de leerlingenadministratie. Verder doe ik bestellingen, maak fotokopieën en zorg ik voor de verdeling van de verschillende tijdschriften. Elke dinsdag en elke donderdag kan je mij vinden op het secretariaat van de school.

Sec BrendaHolemans

Mevr. Brenda Holemans

Hallo, mijn naam is Brenda.

Eén dag per maand ben ik op het secretariaat van de school aanwezig. Samen met Liliane hou ik me bezig met de boekhouding van de school en de ouderraad.

Naast het inboeken, zijn mijn belangrijkste taken:

• het opmaken van de begroting
  • alle diverse boekingen voor afsluiting van de boekhouding
  • het opstellen van de jaarrekening

Kernteam

KS Myriam

Juf Myriam Colin

Zorg leen

Juf Leen Wolput

L IlseSmets

Juf Ilse Smets

Beleidsmedewerker

L IlseSmets

Juf Ilse Smets

Ander

Marleen Buelens is medewerker spoor 7.

Ondersteunend personeel lagere school: Janne Jacquemyn en Kenny Vanonckelen.

Preventieadviseur is Jeroen Verheyden.

Leraar bewegingsopvoeding sportsnack is Jeroen Verheyden.