Medewerkers:

Luc

Meester Luc Breugelmans

Directeur

Sinds 1 september 2018 ben ik directeur. Een directeur is als een kapitein van het ruimteschip waarmee onze kleuters en leerlingen de kinderkosmos verkennen. Er valt immers ontzettend veel te ontdekken en te beleven in onze school. Samen met de leerkrachten zet ik een goede koers uit. Zo kunnen kleuters en leerlingen op een kwaliteitsvolle en tegelijk levendige manier experimenteren en leren.

Ook voor de leerkrachten draag ik zorg. Ik wens dat iedere leerkracht kan uitblinken in zijn expertise. Zo tillen we samen de kwaliteit van onze school op een hoog niveau. Het bruist en kriebelt bij de leerkrachten.

Ik wens iedereen een mooie kindertijd in basisschool Onze-Lieve-Vrouw Scherpenheuvel.

Sec AdrienneLemmens

Mevr. Adrienne Lemmens

Hallo, ik ben Adrienne. Sinds 1982 werk ik in deze school als administratief medewerkster. Ik verzorg de administratie voor het onderhoudspersoneel en ook een deel van de leerlingenadministratie. Verder doe ik bestellingen, maak fotokopieën en zorg ik voor de verdeling van de verschillende tijdschriften. Elke maandag, dinsdag en donderdag kan je mij vinden op het secretariaat van de school.

Mevr. Suzy Van der Borght

Sec BrendaHolemans

Mevr. Brenda Holemans

Hallo, mijn naam is Brenda.

Eén dag per maand ben ik op het secretariaat van de school aanwezig. Samen met Liliane hou ik me bezig met de boekhouding van de school en de ouderraad.

Naast het inboeken, zijn mijn belangrijkste taken:

• het opmaken van de begroting
  • alle diverse boekingen voor afsluiting van de boekhouding
  • het opstellen van de jaarrekening

Kernteam

KS Myriam

Juf Myriam Colin

Juf Leen

Juf Leen Wolput

Juf Emilie goed

Juf Emilie Vannoppen

Beleidsmedewerker

Juf Emilie goed

Juf Emilie Vannoppen

Zal ik me even voorstellen?

Ik ben juf Emilie en beleidsmedewerker op onze school.
Ik zorg er voor dat alles op organisatorisch vlak goed verloopt. Dit doe ik door bijvoorbeeld: brieven op te stellen, uitstappen te regelen, schooldocumenten aan te passen en aan te vullen, enzovoort. Daarbuiten sta ik ook steeds klaar voor alle leerlingen, juffen, meesters en ouders om hun vragen te beantwoorden.

Samen met meester Lorenz begeleid ik de leerlingenraad waarin de leerlingen van onze school hun eigen stem mogen laten horen.

ICT - coördinator

Juf Ellen Voet

ICT-coördinator

Hallo, ik ben juf Ellen. Een dag in de week ben ik aanwezig op de school als ICT-coördinator. Die dag probeer ik er mee voor te zorgen dat de kinderen hun ICT-vaardigheden vlot kunnen ontwikkelen. Zo ben ik verantwoordelijk voor de werking van de computers, I-pads, digitaal bord,... Ook sta ik de leerkrachten graag bij wanneer ze wat hulp kunnen gebruiken tijdens ICT-lessen.

Ander

Marleen Buelens is medewerker spoor 7.

Ondersteunend personeel lagere school:  Kenny Vanonckelen en Linda

Gym JeroenVerheyden

Meester Jeroen Verheyden

Hallo, ik ben Jeroen. Elke maandagnamiddag en woensdagvoormiddag vind je mij terug op school waar ik mijn taak als preventieadviseur uitvoer. Op een zo goed mogelijke manier probeer ik van onze school een veilige school te maken. Dit voor het personeel maar zeker ook voor onze leerlingen.

De rest van de week geef ik bewegingsopvoeding in de scholen van Molenbeek-Wersbeek, Hoeleden en Waanrode. Op donderdag vind je mij na school in de gymzaal van deze school want dan geef ik naschoolse sport..