Ons team voor de kleuterschool bestaat uit de volgende prachtmensen:

 

K1

K1 ansofie

 

Juf An-Sofie Guerry

 

Hallo,

Ik ben An-Sofie, mama van Arne, Ferre en Stien. Ik ben de juf van de 2,5-jarigen. Ik heb de uitdaging om de allerkleinsten een toffe, leuke en fijne start te geven in onze school.

Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich goed voelen in mijn klas en graag naar school komen. Samen kunnen we dan al spelend op ontdekking gaan in onze klas en onze omgeving.

Juf Nathalie

 

Juf Natalie Leyssens     
                              => op vrijdag 4 uur

Hallo ik ben Juf Nathalie.


Op vrijdag kom ik juf An-Sofie vervangen. Alle andere dagen werk in de Zonnebloem in Waanrode.
Ik heb gedurende een langere periode steeds de jongste kleuters gehad in Waanrode, maar nu neem ik ik de zorg voor mijn rekening. Daarom ben ik ik zo blij dat ik terug bij de allerkleinsten kapoenen mag staan. Ik vind het zeker belangrijk dat iedere kleuter zich goed voelt in de klas en graag naar school komt.

Ik hoop veel te ontdekken samen met je kleuter.

K2

K2 AnneliesBeeten

 

Juf Annelies Beeten

 

Ik ben juf Annelies, mama van Marlou en ik ben de juf  van de jongste 3-jarigen.

Ik vind het belangrijk dat elke kleuter zich thuis kan voelen in mijn klasje. Samen met onze klaspop Jules gaan we elke dag op speelse wijze al zingend, dansend, knutselend, puzzelend en vertellend op ontdekking!

Elke week biedt een leuk thema boeiende uitdagingen aan onze kleutertjes via het aanbod in verrijkte hoeken. Jullie zijn alvast van harte welkom!

K3

K3 IlseHoutmeyersilseh

 

Juf Ilse Houtmeyers

 

Hallo, ik ben juf Ilse, mama van Nanoe.

Ik ben de juf van de jongeste 4-jarigen.
Samen met onze klaspop Anna ga ik met jullie kleuters op ontdekking!
Elke dag leren we spelenderwijs een hele boel bij via een leuk thema.

K4

K4 BettyDeflem

 

Juf Betty Deflem

 

Hallo, ik ben Betty Deflem en ben juf van de 4-jarige kleuters.

Ik sta al vele jaren in het onderwijs en altijd is mijn streefdoel geweest, een omgeving creëren waar kleuters zich goed voelen.

Dan alleen kunnen kinderen zich ontplooien en groeien.

 juf Karlien

 

Juf Karlien Van Hout 
                           => op donderdag 4 uur

Ik ben juf Karlien, ik vervang juf Betty op donderdag.

Op de andere dagen werk ik nog in Diest (Sint -Jan) en Molenbeek-Wersbeek ('t Scholeke).

Ik wil de kleuters op een positieve en persoonlijke manier begeleiden in hun bijzondere leerproces.
Nieuwsgierheid en fantasie mogen hier zeker niet ontbreken. Het welbevinden van de kleuters staat bij mij bovenaan. Zo denk ik dat een kind de dingen makkelijker zal opnemen als het zich goed voelt en helemaal zichzelf kan zijn.

  

K5

K5 WendyAlaerts

 

Juf Wendy Alaerts

 

Hallo iedereen, ik ben juf Wendy!

Ze noemen mij ook de juf van de ‘bomenklas’. Als je zin hebt mag je altijd eens komen kijken naar onze prachtige sprookjesboom in de klas.
Ik ben de juf van de 4- en 5-jarige kleuters of van de ‘libellen’ en ‘sprinkhaantjes’! Daarnaast ben ik zelf ook mama van een flinke zoon, Maxime. Ik woon in Messelbroek, samen met mijn gezin, mijn poezen, geitjes, pony, vissen en waterschildpadden. Sommige van deze beestjes mogen af en toe met mij mee naar de klas. Want dieren en kinderen zijn steeds een goede match, toch?
Ziezo, dit ben ik in het kort. Voor meer info over mijn klas nodig ik jullie uit om onze foto’s te bekijken op de website. Alvast heel veel kijkplezier!

  

K6

K6 ElsBuelens

 

Juf Els Buelens

 

Mijn naam is Els Buelens.  Mijn loopbaan is gestart bij de allerkleinsten.  Ik heb de kans gehad om met elke leeftijd te werken.  Momenteel sta ik in de 3de kleuterklas.  Voor de klas staan blijft iedere dag opnieuw een leuke uitdaging.  Elk kind is uniek en boeiend om te leren kennen.

 

Co-teacher K1 en K2

K WedyDeWever

Juf Wendy De Wever     

 

Ik ben Ik ben juf Wendy, mama van Kyan en Nyo.

Ik ben co-teacher bij de 3-jarigen.

Ik geniet ervan om kinderen dingen bij te brengen, maar ook om van hen te leren!
Zich goed voelen in de klas en op school is voor mij prioriteit!

Het positieve zien in elk kind en dit positieve groeikansen geven,
daar werk ik samen met de kleuters aan!

Vestigingsverantwoordelijke

KS Myriam

 

Juf Myriam Colin

 

Ik ben juffrouw Myriam.  Ik heb 25 jaar lang in de klas gestaan en heb in die tijd zowel met instappers als 3-, 4- en 5-jarigen gewerkt.

Al bewegend, zingend, dansend en spelend de ontwikkeling van een kleuter te mogen volgen was fascinerend en inspirerend.

In 2005 ben ik de uitdaging aangegaan als zorg- en gymleerkracht, een taak waarbij ik met kleuters van alle leeftijden te maken had.

Ondertussen werk ik uitsluitend als zorgcoördinator. Dit houdt ondermeer in dat ik één uur per week in elk kleuterklasje kom om de juf te ondersteunen door in te gaan op noden van allerlei aard: aan sommige kinderen extra aandacht geven, hulp bieden bij activiteiten, de leerkracht de kans geven om haar kindjes een surplusje te geven.

Ik pleeg ook mee overleg binnen het MDO (multidisciplinair overleg) dat zich toespitst op kinderen die speciale zorg vragen. Verder werk ik samen met een externe kracht aan de bijsturing van anderstalige kindjes.

Wij vinden integratie kleuterschool-lagere school belangrijk en daarom organiseer ik samen met collega’s allerlei activiteiten die tot doel hebben dat zowel de leerkrachten als de kinderen van beide scholen weten hoe het er in de andere school aan toe gaat. Zelf geef ik schrijfdans aan de leerlingen van het eerste leerjaar en vorm ik op die manier de link tussen kleuter- en lagere school.

Als vestigingsverantwoordelijke coördineer ik ook het reilen en zeilen in de kleuterschool  en zit ik mee in het overlegteam van onze school.

“Wie zich goed voelt, groeit.” Als ik mijn steentje ertoe kan bijdragen dat al deze kleutertjes opgroeien tot gelukkige mensjes, dan ben ik een tevreden iemand.

 

Gymleerkracht

Gym ChristelVanNoten

 

Juf Christel Van Noten

 

Ik ben juf Christel, de juf bewegingsopvoeding bij de kleuters.

Het ganse jaar  ga ik met jullie kleuter op ontdekkingstocht in mijn zaal.  Springen, klimmen, werpen en soms ook zingen en dansen met veel kabaal. Samen ‘op avontuur’ en leuk spelen komen zeker aan bod, met de klemtoon op plezier, nu eens serieus, maar zeker ook eens zot.

Ik ga naar beste vermogen voor jullie kleuter zorgen, om ze ‘met’ en ‘via’ bewegen te wapenen voor de dag van morgen.

 

Kinderverzorgster

K JillAerts

 

Juf Jill Aerts

 

Hallo,

Mijn naam is Juf Jill en ik ben kinderverzorgster in deze school.

Ik help Juf An-Sofie en Juf Annelies in de klas met knutselen, handjes wassen, toiletbezoek, etc…

Met veel plezier sta ik voor jullie kleintjes klaar.

Ondersteunend personeel

K ElsTullen

 

Juf Els Tullen

Hulpopvoedster

 

Ik ben Els Tullen en ben hulpopvoedster in de kleuterschool. ’s Middags help ik waar nodig de kleuters bij het eten. Is er niemand zijn brooddoos vergeten? Hebben ze allemaal iets gegeten en gedronken? Wanneer ze tijdens de pauze ravotten op de speelplaats houd ik een oogje in het zeil. Ik steek ook graag een handje toe bij de schooluitstappen of bij speciale gelegenheden.